آخرین اپیزود پادکست جشنواره وب و موبایل ایران رو از دست نده

کست باکس

نشست تخصصی خسارت معنوی در قطعی اینترنت آبان ماه

نشست تخصصی بررسی خسارت معنوی قطعی اینترنت در آبان ماه در روز دوم دوزادهمین جشنواره وب و موبایل برگزار شد.

به گزارش ستاد خبری دوازدهمین جشنواره وب و موبایل، در نشست تخصصی بررسی خسارت معنوی قطعی اینترنت در آبان ماه در روز دوم دوازدهمین جشنوراه وب و موبایل با حضور فعالان این عرصه برگزار شد.

مصطفی امیری بنیانگذار موسسه زرین پال در این خصوص گفت: اگر بخواهم صادقانه عنوان کنم ضررهای مالی شدید نه تنها من بلکه خیلی از دوستانمان در این مدت دیدند که مدتها طول خواهد کشید به حالت اول برگردیم و این به ضرر ما و بدنه اکوسیستم وارد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: نباید به اینگونه باشد که هر کسی دوست دارد دکمه قطع اینترنت را بزند و بخواهد به این بدنه صدمه بزند اصلا کسی که پایش را روی سیم اینترنت می گذارد که بخواهد قطع کند ایا به فکر بقیه است؟ قطع به یقین اینگونه نیست. وقتی اینترنت قطع شد واقعا تصمیم داشتتم از ایران بروم ولی بازم منصرف شدم و ماندم ولی با این روال بدنه در حال تضعیف است.

مهمان بعدی این نشست عطا خلیلی بود که در خصوص مشکلات ناشی از قطع اینترنت در آبان ماه عنوان کرد: لطمه خیلی زیادی در کسب و کار خوردیم که خیلی‌ها پسرفت داشتند و حتی رشد نکردند حتی نیرو و ایده هایشان از بین رفت و اکوسیستم ما کوچک شد در حالی که خیلی زحمت کشیدم که به اینجا برسیم.

وی در ادامه این نشست گفت: شاید قطعی اینترنت به نفع خیلی ها شد همانطور به ضرر خیلی ها هم شد بازهم عنوان می کنم این اکوسیستم در حال کوچک شدن است.

در ادامه این نشست تخصصی مصطفی نقی پور یکی دیگر از فعالان عرصه وب و موبایل درباره قطعی اینترنت گفت: به صراحت می‌توانم بگویم آبروی من رفت. در جریان هستید برای کسی که بیشتر از دو دهه دراین عرصه فعالیت دارد و به این صراحت عنوان کند آبرویم سر قطعی اینترنت رفت، یعنی کار خیلی شدیدتر از این حرف‌ها است.

وی ادامه داد: متاسفانه در فضایی حضور داریم که فقط بلد هستیم جنگ روانی ایجاد کنیم و تخصص ما در مدیریت بحران است که واقعا به ضرر این بدنه است و نمیدانم برخی از مسؤولان به دنبال چه هستند که ما یعنی این اکوسیستم را تحت فشار می‌گذارند.

مهمان بعدی این نشست که امیرحسین ناطقی بود، درباره اتفاقات آبان ماه گفت: همه از وضعیت به وجود آماده ناراحت بودند و شاید برخی از اپلیکیشن‌ها در آن بازه زمانی تا حدودی پیشرفت داشت و اگر بخواهم صادقانه عنوان کنم در این بازه زمانی اپلیکیشن من ۲ بربر رشد کرد ولی باز به نقطه اول برگشتیم و متاسفانه تعریف درستی در ایران برای این صنعت اصلا وجود ندارد .

حامیان جشنواره وب و موبایل ایران

حامیان معنوی


اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور irvc انجمن فین تک پارادایس هاب

همکاران برگزاری


ایران سرور کافه بازار رایچت in1min

حامیان رسانه‌ای


GSM وبنا دیجیاتو زومیت اینتیتر Bourse News بی تیتر مجازیست کسب و کار ویجیاتو ایستنا اقتصاد ۲۴ زومتک تکراتو استارتاپ۳۶۰